Vliegtickets naar Mallorca


Vliegen naar Mallorca kan dankzij de vele aanbieders al voor een klein bedrag, wie buiten het hoogseizoen boekt kan al een vliegticket vinden onder de 100 euro. Transavia, Vueling, Corendon en Easyjet vliegen vanaf Amsterdam dagelijks naar het eiland in de Middellandse Zee.

De gemiddelde vluchttijd is ongeveer 2,5 uur dus dat is goed te doen met de beperkte beenruimte bij de bovengenoemde low cost maatschappijen.

Vliegen vanaf Eindhoven

Transavia vliegt in de zomermaanden meerdere keren vanaf Eindhoven naar Palma de Mallorca.

Ryanair vliegt tijdens de zomermaanden ook vijf keer per week naar Palma de Mallorca. De prijzen zijn altijd zeer scherp. Vergelijk de prijzen tussen Transavia en Ryanair altijd goed. Mijn tip voor de vlucht is dat je bij Transavia een betere service krijgt en met een paar klikken een vrij normale prijs krijgt waarbij Ryanair graag tientallen extra’s wil verkopen zodat de vlucht toch nog duurder wordt.

Vliegen vanaf Duitsland

Vliegen naar Mallorca vanaf Duitsland

Woon je in de buurt van de grens met Nederland en Duitsland dan is een vlucht vanaf de Duitse luchthavens, Düsseldorf, Frankfurt, Münster/Osnabrück of Bremen een goede tip.

Mallorca is namelijk een populaire vakantiebestemming voor veel Duitsers. Het aanbod van vluchten is dan ook veel groter in Duitsland.

Maatschappijen zoals Eurowings, TuiFly, Condor, en Lufthansa vliegen meerdere keren per dag vanaf deze luchthavens naar Mallorca.

Om nu de prijzen van de vliegtickets goed te vergelijken is de website van Skyscanner een heel handig. Zij vergelijken namelijk alle maatschappijen en zoeken de goedkoopste tickets voor je op.

Nu zijn er meerdere aanbieders van dit soort vergelijkers, echter is Skyscanner één van de weinige Nederlandse websites met zo’n vergelijkingstool. Het handige is dat zij ook de prijzen van de Duitse luchthavens voor je kunnen meenemen in de zoekresultaten.

Luchthaven Palma de Mallorca

Mallorca vliegveld lang geleden

De Luchthaven van Mallorca ligt op een paar kilometer afstand van de hoofdstad Palma de Mallorca. Vergis je niet in deze luchthaven. Het is één van de grootste luchthavens van Spanje. Hou dus rekening met drukte bij het inchecken en de controles. Op de luchthaven zelf vind je diverse winkeltjes en natuurlijk zijn alle grote autoverhuurders op de luchthaven zelf aanwezig.

Autohuren op Mallorca

huurauto op Mallorca

Voordelig en zonder zorgen een auto huren op Mallorca doe je bij Sunnycars. Ze zoeken dagelijks de beste deals voor je uit en nemen een deel van de verzekeringen van je over. Zo huur je altijd zonder zorgen.

Zoek een huurauto op Mallorca