Playa de Muro


Bijna 8 kilometer lang een prachtig lang wit zandstrand dat is wat je aantreft bij het kleine resort plaatsje Play de Muro.  Een perfecte plek voor families met kleine kinderen. Natuurlijk is Playa de Muro voorzien van de beroemde “Blue Flag”  voor goed strand.

Zacht wit strandzand, een geleidelijk aflopende kust met azuurblauw water en een gezonde dosis van bars en restaurant. Wat heb je op vakantie nog meer nodig?  Dankzij de natuurlijk gevormde duinen vol met dennenbomen ligt het strand in de luwte en is een plekje in de schaduw makkelijk te vinden en dat zorgt voor een perfecte stranddag.

Playa de Muro

Ligging

Het strand begint vanaf Alcúdia aan de ene kant en aan de andere kant ligt het strandplaatsje C’an Picafort.  Volg de verkeersborden en het strand kan niet missen.

Voorzieningen

Op het strand kun je ligbedjes huren, zijn diverse bars en restaurants aanwezig en vanzelfsprekend kun je diverse watersporten uitoefenen en daar het juiste materiaal voor huren.  Langs de kustweg zijn diverse parkeerterreinen aangelegd.

Naaktstranden

Naakt recreëren is goed mogelijk op één van de stranden, vraag even bij de hotels of je appartement waar de goede naaktstranden zijn.